Kinderen niet toegestaan

Mr GreenKinderen worden in de Monkey King Bar helaas niet toegestaan we weten dat dit voor veel families heel vervelend kan zijn en hoe gezellig het soms ook lijkt om met je kinderen wat te gaan eten en drinken “in de Monkey King Bar mag het gewoonweg niet”.

Dit heeft meer te maken met de horecawetgeving dan met ons, wij zouden het maar al te leuk vinden om ook kinderen in onze bar te kunnen ontvangen, maar aan minderjarigen mag er in Nederland geen alcoholische drankjes geschonken worden en dienen wij ons aan deze wet te houden.

Ook voor de veiligheid van het kind of kinderen is het verstandig om ze thuis te laten. Voor kinderen is het vaak nogal moeilijk om stil te zitten en een ongeluk zit vaak maar in een klein hoekje. Een kapot glas of een mes op tafel kan een gezellige middag of avond in een handomdraai veranderen een nare ervaring wanneer er kinderen aanwezig zijn.

We willen er dan ook niet over denken wat de gevolgen hiervan kunnen zijn en tevens de verantwoordelijkheid voor de Monkey King Bar. Kortom, wanneer je van plan bent om de Monkey King Bar te bezoeken, zorg dan eerst voor een betrouwbare oppas of doe Oma en Opa een verzoek om op je kinderen te passen.

Meer informatie

Cashmio CasinoWil je meer informatie over de Monkey King Bar? Lees dan de reviews van onze bezoekers hier op mkbleiden.nl. Voor reserveringen kun je telefonisch contact opnemen of je kunt online een reservering boeken via het formulier onder het menu reserveren, dit geld zowel voor de Monkey King Bar als voor de Beer Bar. Wanneer je wilt reserveren voor de Relax Bar dien je duidelijk aan te geven voor welke dag je van plan bent om te komen en met hoeveel mensen, na de reservering krijg je van ons dan een paswoord toegestuurd waarmee je toegang krijgt tot de Relax Bar. Zonder paswoord zal je niet toegelaten worden bewaar deze dus goed om nare situaties te voorkomen. Wil je bij ons je verjaardag komen vieren? Dat kan natuurlijk ook laat ons uiterlijk een week van te voren weten wanneer je jarig bent, wij zullen dan voor een leuke verassing zorgen om van jouw verjaardag een fantastische dag of avond te maken in de Monkey King Bar. Voor de jarige job zijn alle drankjes en hapjes sowieso al voor het huis, reden temeer dus om bij ons je verjaardag te komen vieren.